Добредојдовте во АКСЕЛЕРА

Вашиот деловен партнер и мост помеѓу


Извонредни занаетчии и големи компании

Добредојдовте во АКСЕЛЕРА

Вашиот деловен партнер и мост помеѓу


Извонредни занаетчии и големи компании

Добредојдовте во АКСЕЛЕРА

Вашиот деловен партнер и мост помеѓу


Извонредни занаетчии и големи компании

Ние го нудиме најдоброто

Најдобра услуга и гаранција за раст

Повторно осмислување

Создавање на нови промени преку заживување на бизнисот во целост

Обликување

Создавање на нови промени преку заживување на бизнисот во целост

Зајакнување

Зајакнување на бизнис моделите и зголемување на влијанието

Раст

Поврзување на занаетчиите со компании кои го поддржуваат растот

Ние сме вашата платформа за Акцелерација

Станете дел од најбрзо-растечката платдорма! Ние ја забрзуваме транзицијата кон корпоративна општествена одговорност, одржливост и економија.
  • Давајќи можност на претприемачите, занаетчиите и луѓето кои креираат рачни изработки, да инкорпорираат нови модели и концепти за повторно обликување на нивниот бизнис на нови начини и
  • Можност за големите корпорации да се преселат на место каде влијанието е норма, да преземе иницијатива предводена од идејата за поддршка на малите бизниси и да играат клучна улога во редизајнирањето на новите концепти во економијата.

Ние сме вашата платформа за Акцелерација

Направи го тоа!

Работиме на општествено одговорно општество, формирано одгоре – надолу од креаторите на промени. Ние веруваме дека соработката преку општествена одговорност може да го промени светот на одржлив начин. Со нашите програми, ги охрабруваме големите компании и корпорации да станат креатори на промени додека активно ги поддржуваат малите бизниси, занаетчиите и луѓето кои креираат рачни изработки. Повеќе влијание? Направете го тоа!

Традиционални занаетчии

Традиционални занаетчии

Зад секој од овие производи стои личност која го создала - и приказна. Настојуваме да ја зајакнеме позицијата на занаетчиите со проширување на дистрибуцијата на нивните производи и поддршка на можностите за остварување одржлив приход. Посветени сме да го поддржиме достоинството на занаетчиите, да ги прославиме нивните културни техники и традиции и да привлекуваме внимание.

Големи корпорации

Големи корпорации

Посветеност на правење разлика преку инкорпорирање на мисија закотвена во фундаменталното верување дека секој придонес кон одржлив приход што ќе го промени животот и враќањето на заедницата е чекор кон напредок и раст.

Мајсторски занаети

Мајсторски занаети

Споделување на убавината и сложеноста на овие традиции и славење на извонредните вештини на занаетчиите. Восхитувачки занаетчии кои прават убави производи, но немаат пристап до поголема платформа и основни ресурси за обезбедување економска автономија.

Нашата приказна

Најдобра услуга и гаранција за раст

кселера ги поврзува ракотворците, малите бизниси, социјалните претприемачи со големите организации, инвеститорите и јавниот сектор. Ние сме овозможувач на соработки и креатор на влијанија. Сложените прашања со кои се соочува нашето општество не можат да се решат сами, тие бараат соработка.

 

Ги редефиниравме деловните модели со позитивен придонес и продлабочување на односите со клиентите. Нови модели, нови концепти, нов начин на работа кој всушност работи добро за бизнисот, но и за општеството. Дури и малиот бизнис може да влијае на големите компании, откако големите ќе ги прифатат и охрабрат малите.

Моќта лежи во креирање влијание, не приход!

0
Занаетчии
0
Поврзани бизниси
0
Корпорации

Нашата платформа

Најдобра услуга и гаранција за раст

Ги бараме искусните претприемачи, занаетчии, социјални претприемачи, мали бизниси, креатори, луѓе страсни за надградба и растеж на нивниот бизнис?
Станете дел од нашата заедница и започнете да се поврзувате со креаторите на промени.


И не се работи само за продажна кампања или промоција како парче од маркетингот.
На нашата платформа ќе бидете опкружени енергичен тим на креатори на влијание, каде што ќе добиете шанса да искористите големи можности и да се поврзете со вредна мрежа.
Ние сме тука да го поддржиме вашиот бизнис.

Стапка на успешност
100%
Задоволни занаетчии
100%
Задоволни корпорации
100%

Нашата платформа

Најдобра услуга и гаранција за раст

Ги бараме искусните претприемачи, занаетчии, социјални претприемачи, мали бизниси, креатори, луѓе страсни за надградба и растеж на нивниот бизнис?
Станете дел од нашата заедница и започнете да се поврзувате со креаторите на промени.

 

И не се работи само за продажна кампања или промоција како парче од маркетингот.
На нашата платформа ќе бидете опкружени енергичен тим на креатори на влијание, каде што ќе добиете шанса да искористите големи можности и да се поврзете со вредна мрежа.
Ние сме тука да го поддржиме вашиот бизнис.

Стапка на успешност
100%
Задоволни занаетчии
100%
Задоволни корпорации
100%

Нашите понуди

Нашите лојални компании кои ја поддржуваат платформата и го поддржуваат растежот

Приклучи се денес и оствари ја секоја цел на твојот бизнис

Стани дел од нашите специјализирани програми за акцелерација на мали бинзиси

Нашите програми

Нашите лојални компании кои ја поддруваат платформата и го поддржуваат растот

Предизвик

Побарајте учество, побарајте соработка. Соочете се со предизвикот на проектот и развијте го вашиот бизнис. Станете ефективен бизнис со кристално јасна цел. Инспирирајте се од нашите настани организирани околу одредена тема или област, поврзани со сеопфатна програма. Ние нудиме интерни и приспособени програми за забрзување низ повеќе сектори и области на влијание. Не сте сигурни која програма е надобра и најпогодна за вас? Закажете бесплатна деловна консултација подолу.

Одбор на влијанија

Нашите лојални компании кои ја поддруваат платформата и го поддржуваат растот

Нашите лојални компании кои ја поддруваат платформата и го поддржуваат растот Ако сакате предизвици, преземање акција и сакате да влијаете позитивно врз луѓето и планетата, дојдени сте на вистинското место. Не гледајте понатаму, забрзајте го вашето влијание! Продлабочете го вашето основно разбирање како да бидете одговорни и одржливи и да играте клучна корпоративна општествена одговорна улога во општество преку имплементација на нови бизнис процеси кои ги водат современите организации. Применете ги процесите, не како продолжение на старите начини, туку како нешто многу фокусирано и со вредно сознание. Колаборативната природа на нашата заедница создава врски кои не само што го зголемуваат вашиот социјален капитал, туку и ви помагаат да го забрзате вашиот раст и да го зголемите вашето влијание. Ве очекуваме овде!

ИСЛАА Алумни Асоцијација

Цврст, страстен, мултидисциплинарен тим, кој е посветен да ја забрза транзицијата кон одговорно и одржливо општество и економија. Во ова, ние сме поддржани од огромна мрежа на ментори, обучувачи и советници специјализирани за сите важни двигатели во посебни области и сектори на влијание. Запознајте не и поврзете се. Партнерството и заедништвото значи да растеме заедно како едно.