Нашите вредности

Нашите главни вредности

Најдобра услуга и гаранција за раст

Бидете следни: „Секој ден, во сè што правите, предизвикувајте се и поместете ја линијата. Поместете ги сопствените граници со фокусирање на постепено подобрување. Размислувајте чекор понапред. Прифатете ги промените“.
Акција е нашиот прв инстинкт: „Страста кон нашата основна цел ни дава храброст да за да пробаме иновативни и неконвенционални идеи. Ние го гледаме реалниот неуспех како можност за учење за иднината“.
Правете ја вистинската работа: „Интегритетот е основа за сè што правиме. Ни се восхитуваат и не почитуваат за нашата посветеност на чесност, доверба и транспарентност. Ние ја правиме вистинската работа – дури и кога никој не гледа“.
Обединети сме посилни: „Позитивниот дух преку кој меѓусебно се поддржуваме, поттикнува отворени, искрени и значајни односи. Ја славиме и ја прифаќаме нашата различност. Вложуваме еден во друг затоа што победуваме или губиме како тим“.

Акселера го поттикнува растот

Со нашите уникатни програми ќе имате можност да го остварите вашиот целосен потенцијал

Јасна мисија и визија за раст

Нашата мисија

Да станеме клучни актери во обликување и претставување на новите деловни модели кон подобар свет.

Нашата визија

Да станеме отскочна даска како агенти за промени кои сакаат да им дадат поттик во движењето на малите претпријатија и да инспирираме поголема свесност за посилни општествено одговорни корпорации.

Зошто да не изберете нас?

Зачекорете напред кон повисоко ниво, осигурајте безбеден раст на бизнисот со избирање на правилен план што ќе доведе до позитивни резултати, подобро позиционирање на пазарот и признавање и искористете иновативни пристапи за корпоративна општествена одговорност работејќи хармонично додека ги достигнувате вашите цели.

Клиенти

Нашата заедница е составена од мрежа на мали компании, занаетчии, ракотворци, луѓе со јасна визија за одржување и унапредување на бизнисот и компании кои преземаат чекори за создавање општествено добро и инвестираат во заедницата за поттикнување поголема општествена одговорност.

Го нудиме најдоброто

Најдобра услуга и гаранција за раст

Повторно осмислување

Повторно осмислување, пресоздавање и редизајнирање низ поставување на нови односи со клиентите

Обликување

Создавање на нови промени преку заживување на бизнисот во целост

Зајакнување

Зајакнување на бизнис моделите и зголемување на влијанието

Раст

Поврзување на занаетчиите со компании кои го поддржуваат растот