Платформа

Рачни ремек-дела

Оживување на уникатноста вткаена во ракотворбите

Ремек-дела исткаени и направени со душа и срце, одлика на традицијата и културата, уметност создадена со две раце. Зачувувањето и заштитата на вештините и знаењата на традиционалните занаети е се поголем предизвик. Крајно време е уметничките форми да заживеат и да се прошири свеста за нив во урбаниот простор. Да се придвижиме кон свет каде што рачно изработените предмети добиваат должна почит, а занаетчиите ќе го добијат признанието што го заслужуваат за нивните вештини.

Нашите занаетчии

Што добиваат нашите занаетчии

Одржување

Даваме се од себе да го промовираме и заштитиме културниот идентитет и традиционалните вештини на малите производители – занаетчии, ракотворци.

Поттикнување

Ние соработуваме со занаетчии за да поддржиме вработување, поттикниме можности за раст и развој на вештините кои ги поседуваат.

Вмрежување

Приклучете се во заедница која не се заснова на територија, улици, туку мрежи; и добијте можност за градење доживотни сојузи.

Победи

Загарантирани долгорочни позитивни резултати и партнерства кои гарантираат успех.

Како работи?

Станувајќи дел од ACCELERA, добивате право и можност да учествувате во една од специјализираните креирани програми за забрзување, по ваш избор. Ова се специјално дизајнирани програми кои овозможуваат да учествувате во специјални кампањи кои што ќе се креираат со различна намена во текот на една година и ќе Ви овозможат постигнување поголема продажба, помош при лансирање на нов производ или производна линија, можност да работите и да се поврзете врска со луѓе кои ја делат истата визија, како и шанса да се поврзат со донатори и поддржувачи.

Дополнително, на Ваше барање, овозможуваме креирање специјализирани програми исклучиво за Вашиот бизнис, согласно Вашите специфични потреби и цели. Ние, заедно со Вас, ќе работиме на подобрување на Вашата видливост и забрзување на Вашиот раст.

Приклучи се денес и постигни ја својата цел

Стани дел од нашите специјализирани програми за акцелерација на мали бизниси

Го нудиме најдоброто

Лојални компании кои ја поддржуваат нашата платформа и бизнис растот

Бараме искусни претприемачи, занаетчии, социјални претприемачи, мали бизниси, создавачи, луѓе страсни за раст и развој на своите бизниси? Станете дел од нашата заедница и започнете да се поврзувате со создавачите на промени. На нашата платформа ќе бидете опкружени со нашиот живописен тим на луќе кои оставаат свој печат, каде што ќе добиете шанса да сретнете одлични можности и да се поврзете со ценета мрежа на луѓе. И не се работи само за кампања или промоција како дел од маркетингот, тука сме да го поддржиме и позиционираме Вашиот бизнис.
Станувајќи дел од ACCELERA, добивате право и можност да учествувате во една од специјализираните креирани програми за забрзување, по ваш избор. Ова се специјално дизајнирани програми кои овозможуваат да учествувате во специјални кампањи кои што ќе се креираат со различна намена во текот на една година и ќе Ви овозможат постигнување поголема продажба, помош при лансирање на нов производ или производна линија, можност да работите и да се поврзете врска со луѓе кои ја делат истата визија, како и шанса да се поврзат со донатори и поддржувачи. Дополнително, на Ваше барање, овозможуваме креирање специјализирани програми исклучиво за Вашиот бизнис, согласно Вашите специфични потреби и цели. Ние, заедно со Вас, ќе работиме на подобрување на Вашата видливост и забрзување на Вашиот раст.
Тимот ACCELERA е тука и овозможува дополнителни обука, семинари и учество на конференции кои ќе влијаат на збогатување на Вашите вештини и знаења во различни области. Во делот МОЖНОСТИ, информирајте се за тековните настани организирани со поддршка на ISLAA со вклучување на стручен кадар со голема експертиза (професори, ментори, обучувачи).