Акселера програми

Да ја стартуваме Акселера!

Биди прв, искористи ја можноста веднаш!

Рок за аплицирање: 01.11.2021

Доколку се грижите за традиционалните занаетчиски техники кои се богати со историја и имаат големо културно значење, време е да се приклучите на оваа програма и да создадете уникатна понуда од сет на специфични производи кои ќе бидат споделени со нашата заедница.

Кога ќе го пополните формуларот со вашите уникатни парчиња што можат да имаат влијание, ќе бидете опкружени со заедница која има за цел да поттикне упорност, издржливост и зајакнување. Аплицирај веднаш!
Аплицирај веднаш!

Празничен каталог!

Секоја нарачка може да води до посветла иднина

Рок за аплицирање: 01.12.2021

Секое парче, прецизно рачно вткаено од вас, може да се искористи за да посакате топли желби и да ги разубавите празничните денови.

Заедницата ќе споделува и ќе дава подароци носат поголема корист. Секоја нарачка може да доведе до создавање посветла иднина за вас.

Не чекај, одржи се!
Аплицирај веднаш!

Акселера настани/Програми

Мост на соработки

Учествувајте, соработувајте. Соочете се со предизвиците на Вашиот проект и развијте го Вашиот бизнис. Станете ефективен бизнис со кристално јасна цел. Инспирирајте се од нашите тематсски настани поврзани со сеопфатните програми или со одреден проект. Нудиме ACCELERA програми и други прилагодени програми за забрзување низ повеќе сектори и области каде што може да оставите белег. Во суштина, секоја од понудените програми нуди промени и има своја намена. Понудата опфаќа месечни или квартални програами за забрзан раст во текот на целата година. Ние создаваме програма, вие избирате според потребите. Во секоја од програмите или кампањите, јасно ќе биде наведено за која група корисници е наменета, кои се условите за учество во програмата, каков ќе биде процесот и кој е очекуваниот резултат.

Од друга страна, ако сте ентитет кој сака да поттикне позитивна промена или да остави свој печат преку правење социјално добро, ако барате учесници во одредена програма, имате можност да поддржите (спонзорирате, донирате, образувате) мал бизнис, претприемач, занаетчија, социјално претпријатие и со тоа да го придонесете кој нивниот развој и пазарната позиција. Со тоа, добивате статус на ентитет кој остава печат и станувате дел од нашата заедница или Одборот на Влијанија.

Our Offer

Recommendation

Accelera Accelerators
$59
$ 39
99
Monthly
  • Accelera Strategy
  • Accelera Support
  • Ultimate Package

Recommendation

Accelera Accelerators
$59
$ 39
99
Monthly
  • Accelera Strategy
  • Accelera Support
  • Ultimate Package
Popular

Recommendation

Accelera Accelerators
$59
$ 39
99
Monthly
  • Accelera Strategy
  • Accelera Support
  • Ultimate Package

Поддржи ја нашата работa

Контактирај не за да не поддржиш со донации. Ни значи вашата поддршка.

Спонзорирај не

Вие сте важни. Вашето спозноство придонесува за програми кои менуваат животи.