Жичка

Wire wrapping техниката е многу стар начин на правење на накит. За прв пат се јавува во Египет, околу 1450год п.н.е. и тогаш се изведувала со злато. Оваа техника не бара специфични алатки за работа и токму тоа ја прави автентична, со задржан дух на традицоналноста. Не се користи лемење и е еден вид на […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!